2012.04.17


lazybu prognozeKą gi, artėjam prie Čempionų lygos kuliminacijos. Labai įdomus mačas šiandien ir mes pasiruošę pateikti savo prognozę. Kiek rizikingą ir nepopuliarią, bet manau vertingiausią iš visų baigčių. Paaiškinsiu kodėl.

1) Tokiose rungtynėse lygiosios yra daugmaž tenkinantis rezultatas abejoms pusėms. Tiek Bayernas, tiek Realas bus patenkinti rezultatu 0-0. 1-1 puikiai tinka Realui, bet Bayernui irgi ne tragedija.

2) Esant lygiam rezultatui pabaigoje klubai susitaikys su šia baigtim ir nebandys rizikuoti, o paliks viską spręstis antrame mače. Skaudus pralaimėjimas pabaigoje labai pakenktų komandos moralei - niekas nenorės rizikuoti.

3) Pirmaujanti komanda pabaigoje atiduos iniciatyvą pralaimintiems puolime, bandydami išsaugoti psichologiškai svarbią pergalę. Tai suteiks daugiau šansų išlyginti rezultatą.

4) Ir svarbiausia... aukštas koeficientas. Ši baigtis nėra populiari, nes visi nori palaikyti kažkurią pusę ir retas kuris stato už lygiąsias. Toks daugumos elgesys suteikia mums vertę statant ant lygiųjų.

Klubų palyginimas

Lyga: UEFA Čempionų Lyga

Rungtynės: Bayern Munich - Real Madrid

Laikas: 2012.04.17 - 21:45

Pasirinkimas: Lygiosios

Koeficientas: 3,55

Rezultatas: 2-1

dienos statymų archyvas...