2012.03.06


dienos statymas Šiandien daug Anglijos futbolo, bet ten lysti nesinori. Forumuose, puslapiuose ir kituose statymų šaltiniuose taip pat ypatingai gerų pasiūlymų nėra. Vienintelis vertas dėmesio mačas yra šios dienos Čempionų Lygoje. Tačiau šios lygos rungtynės yra sunkiai prognozuojamos ir lažybininko požiūrio (koeficientai būna tiklsūs, sunku rasti value), tad patarčiau statyti mažesnę sumą.

Kodėl šios rungtynės geros? Abi komandos puikiai puola ir rodo didelį norą pelnyti įvarčius. Agresyvios puolime. Toks koeficientas netgi būtų tikėtinas paprastom aplinkybėm, tačiau šiandien jos nepaprastos. Arsenalas turės pulti stačia galva link varžovų vartų, tai vienintelis jiems išsigelbėjimas. Jeigu jie nežais agresyviai tai bus sumaišyti su pernyksčiais lapais. Būtų absurdiška saugotis, kai reikia atlošti 4 įvarčius. Prarasti nėra ką. Tuo tarpu Milano klubui atsivers galimybės kontratakuoti.

Taigi, sunku įvertinti šių rungtynių vertę, bet patariu statymus išlaikyti mažesnius nei įprastai. Nusipirkite pakuotę alaus ir stebėkite vakare gerą futbolą, turėtų būti daug įvarčių. Bet kaip ir sakiau  - neverta rizikuoti daug.

Klubų palyginimas

Lyga: UEFA Čempionų Lyga

Rungtynės: Arsenal - AC Milan

Laikas: 2012.03.06 -21:45

Pasirinkimas: daugiau 2,5

Koeficientas: 1,78 PinnacleSports

lazybos