2012.03.20


dienos statymasŠiandien paimsiu išimtinai mažą koeficientą. Tokią išimtį galima padaryti dėl vieno įdomaus fakto šiose rungtynėse. L. Messi jau pelnė 231 įvartį oficialiose rungtynėse atsotvaudamas Barceloną. Daugiau įvarčių pelnęs žaidėjas yra tik Cesar Rodriguez - 232. Taigi, L. Messi trūksta 1 įvarčio, kad pakartotų klubo rekordą ir 2, kad jį pagerintų. Puiki proga tapti rezultatyviausiu visų laikų Barcelona žaidėju. Galima tikėtis ir pagalbos bei palaikymo iš komandos draugų. Tuo labiau, kad Barcelonos žaidėjų moralė turėtų būti pakilime...

  1. Gynėjas E. Abidalis gali pabaigti savo profesionalaus sportininko karjerą, nes jam prireikė dar vienos inkstų persodinimo operacijos. Visi komandos draugai jį labai palaiko šiuo sunkiu metu ir tokios nelaimės tik dar labiau sutelkia visus bendram tikslui. Ypač tai būdinga ispanų temperamentui.
  2. Realas nesugebėjo namie nugalėti Malagos ir dabar Barcelona bent šiek tiek atgaivino viltis pakovoti dėl Primera lygos čempionų titulo.
  3. Savo stadione Barcelona visada žaidžia įspudingai.

Pats stačiau palyginus nedidelę sumą vien dėl mažo koeficiento. Tačiau, mano akimis tokio statymo nereiktų praleisti. Tokį koeficientą radau tik Betfaire, 1.30 Triobete. Kitos bendrovės panašu, kad šio statymo dar nesiūlo. Sėkmės :)

Lyga: Ispanija Liga BBVA

Rungtynės: Barcelona - Granada

Laikas: 2012.03.20 - 22:00

Pasirinkimas: Messi įmuš įvartį

Koeficientas: 1,40 betfair lažybos

Rezultatas: 3 įvarčiai

dienos statymų archyvas...